Facebook

Beoordelingen van My Saigon Zwolle

Recente recensies van My Saigon Zwolle

5 sterren na 15 reviews

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kan beter

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt vers.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Dank je wel Chef voor de loempia’s! Verrassing! Zeer klantgericht en overheerlijk eten. Echt een traktatie!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Vietnamese maaltijden!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle bezorging! Goede service! Meer dan uitstekend eten. Elke week weer een ware traktatie!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Altijd een feest! Snelle bezorging. De kip loempia's van het huis (Chả giò gà) verdienen een prijs! Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ze soms zijn uitverkocht!! Ons meest geliefde gerecht is: Bún thịt bò xào (Vermicelli noedels met rundvlees, citroengras en verse garnituur). Voor ieder die lekker wil eten een ware traktatie! Echt een aanrader!

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat op de bestelde tijd de bestelde producten niet aanwezig waren en er ter plekke wat nieuws verzonnen moest worden ,Daardoor ook wachttijd van een kwartier Wat we kregen was kwalitatief goed maar ja als je wat van de kaart besteld verwacht je toch wel dat het ook voorradig is Jammer gemiste kans

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, aardige bezorgster. Gebakken wontons waren keurig, veel, en de komkommer en tomaat en sla werd gewaardeerd. De soep vond ik iets te basic voor de prijs. Misschien wat grotere stukken knapperig groen en een limoentje, wat kruidiger?

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker! Weer genoten :)

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Zelf afgehaald. Stond klaar op tijd. Heerlijk.